join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

Magisk Bio - Healingsmeditation

Magisk Bio - Healingsmeditation

Brittas fuldstændig fede healingsmeditation Magisk Bio tager dig med ind i dine egne høje vibrationer, hvorfra du kan skabe forandring og vækst på lige præcis de fokus-områder, som du vælger at arbejde med.

Du kan vælge et specifikt livsområde, som du gerne vil opleve en positiv forandring på – og bruge denne lydfil til at koble på en stærk manifestationsenergi. Det kan være penge, parforhold, helbred, selvværd - lige hvad du beslutter dig for. Oplev hvordan healingen løsner dine blokeringer på området, mens du visualiserer din ønskede transformation og tiltrækker stærk energi fra spirit igennem min formidling og åbne kanal.

Du kan selvfølgelig lytte til den flere gange – og skifte fokus og dermed bruge den på alle de livsområder, som du føler trang til at forbedre. Lydfilen indeholder selvfølgelig fjernhealing – og er beregnet som en hurtig og nem måde dagligt eller ugentligt at forbinde dig med disse stærke energier på.

Rigtig god fornøjelse med denne Meditation, som giver dig stærke visualiseringer der omprogrammerer blokkeringer og dårlige vaner, så du kan udleve den bedste version af dig selv.

DKK 550,- / KØB HER