join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

 

JEG ER I GANG MED NYT PROJEKT BASERET PÅ FENG SHUI OG ENERGY FLOW HEALING

Energy Flow Healing (EFH) er en healing form som fokuserer på dybt energiarbejde i kroppen, men som derudover åbner op for mange anvendelsesmuligheder, da den tilfører og bevæger energi.

Jeg har meget stor respekt for EFH i sin traditionelle funktion, men er desuden nysgerrig på at finde min egen måde at arbejde med den på. Jeg bruger den da også allerede i mit smykkevirke, til at konnekte og arbejde mere helt og dybt under design- og produktionsprocessen.

Jeg elsker jo min Feng Shui (FS) og de muligheder der ligger i dette redskab til at skabe harmoni og ro, eller tilføre fokus og energi i dine omgivelser, som kan smitte af på din generelle tilstand, humør, forhold mm og bringe lethed ind i dit liv.

Min tanke er at afprøve hvordan EFH og FS kan arbejde sammen. EFH har mulighed for at skabe harmoni og dyb balance i dig på fysisk og følelsesmæssigt plan, og så støtter vi op udefra ved at bruge dele af FS på dine ydre rammer.

Begge redskaber drejer sig om at skabe de bedste betingelser for DIG, dit velvære, dit overskud og din energi, så du kommer i et frame of mind, hvor du kan fungere og agere optimalt ud fra.

Jeg leder efter dig, som føler dig splittet, træt, stresset, fastlåst og har lyst til OG er åben overfor at arbejde på at stå mere samlet og harmonisk i dig selv.

Du skal kunne afsætte 2-3 timer en formiddag på en hverdag / Sessionen foregår i dit hjem. Du skal være åben overfor at modtage en chakra healing og efterfølgende at modtage råd om justeringer, som du skal foretage i indretningen af din bolig.

Lysten, åbenheden, samarbejdet og tilbagemeldingen er alfa og omega, da tilbuddet gælder som en del i udvikling af konceptet.

På nuværende tidspunkt henvender jeg mig kun til personer bosiddende i eller tæt på Kbh.

Vær opmærksom på at healing delen vil blive brugt til min afsluttende eksamen af EFH, og derfor tager jeg ikke betaling for dette.

For mere information kontakt mig på tina@tinahjelm.dk eller tlf 3024 7334

NB. Afhængig af interessen her, finder jeg måske på at oprette en Facebook gruppe, hvor I kan følge projektet, finde info, trainings mm

Hold øje ❤️