join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

Jeg er igang med at opdatere hele min bolig efter flere år med fuld fokus på min butik og smykker, og det vækker min lyst til igen at gå mere ind i energiarbejde via boligen.

 

Der sker ganske simpelt noget i dit energifelt, du tapper ind i dit dybe fundament, som dit hjem udgør. For mange er boligen enten noget praktisk og selvfølgeligt, som ikke gives megen opmærksomhed. ELLER den er stylet og bruges for en ‘ydre’ anerkendelse og accept, for at få en følelse af at høre til/ være som de andre.

Det synes jeg er ærgerligt. Det er da netop i vores hjem, at vi har mulighed for trygt og sikkert at lege med at udtrykke vores individualitet og inderste særpræg, uden at få “modstand” udefra, hvor du måske vil få behov for at retfærdiggøre eller forklare dig, gemme eller glemme foretagendet.

DET skal da udnyttes til sit fulde😃

Jeg tror på, at vi kan bruge vores hjem til at lære os selv dybere at kende og få kontakt til alle vores nuancer og styrker. Det endda på en tryg måde og UDEN at gå uden for en dør😃 det bliver ikke lettere😉 Og tænk hvis disse nye dybdere indsigter kan bidrage til, at du helt står mere i dig selv “udenfor” i verden, og dermed lettere kan navigere ind i det liv du gerne vil leve.

Under alle omstændigheder så kan du ikke undgå at få et hjem, DU elsker at være i og glædes ved HVER dag. DET er da fantastisk og et boost i sig selv🙌

Begynd allerede i dag at tune ind på din bolig - ganske simpelt observer nøgternt; hvad den fortæller dig

❤️