join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

AM . Light Living

Når en KURV bliver til en LAMPE

Når en KURV bliver til en LAMPE💥😃💃🏼 Husk, min kreativitet går LAAAAAAANGT ud over at kreere smykker 💪 Jeg har bl.a. arbejdet med boligindretning og energiernes flow i dine omgivelser i mere end 10 år, med fundament i Feng Shui. De seneste 3 år har jeg udbygget med intensivt indre energiarbejde inkl. Energy Flow Healing for at kunne stå stærkere og klarere i egne energier og dermed også i mit arbejde. I går sad jeg bl.a. og rådgav i rumudnyttelse og energiflow i et gammelt fredet super spændende hus i Italien, som jeg tidligere har lavet Feng Shui i, og som nu skal igennem en stor renovering med arkitekter tilknyttet. Det dejlige par ønskede mit input og perspektiv, da de...
Read more

BRUG dit hjem i dit Energiarbejde

Jeg er igang med at opdatere hele min bolig efter flere år med fuld fokus på min butik og smykker, og det vækker min lyst til igen at gå mere ind i energiarbejde via boligen.   Der sker ganske simpelt noget i dit energifelt, du tapper ind i dit dybe fundament, som dit hjem udgør. For mange er boligen enten noget praktisk og selvfølgeligt, som ikke gives megen opmærksomhed. ELLER den er stylet og bruges for en ‘ydre’ anerkendelse og accept, for at få en følelse af at høre til/ være som de andre. Det synes jeg er ærgerligt. Det er da netop i vores hjem, at vi har mulighed for trygt og sikkert at lege med at udtrykke vores individualitet...
Read more

Nyt Projekt; vil du være med i udviklingsfasen

  JEG ER I GANG MED NYT PROJEKT BASERET PÅ FENG SHUI OG ENERGY FLOW HEALING Energy Flow Healing (EFH) er en healing form som fokuserer på dybt energiarbejde i kroppen, men som derudover åbner op for mange anvendelsesmuligheder, da den tilfører og bevæger energi. Jeg har meget stor respekt for EFH i sin traditionelle funktion, men er desuden nysgerrig på at finde min egen måde at arbejde med den på. Jeg bruger den da også allerede i mit smykkevirke, til at konnekte og arbejde mere helt og dybt under design- og produktionsprocessen. Jeg elsker jo min Feng Shui (FS) og de muligheder der ligger i dette redskab til at skabe harmoni og ro, eller tilføre fokus og energi i...
Read more