join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

SIDSTE FASE af OPRYDNING af mine designs ER STARTET💃🏼 Jeg har samlet de styles, som jeg tager ud af mit sortiment i MAKING ROOM

Jeg rydder faktisk helt automatisk op i mit sortiment regelmæssigt, for at sikre at alt mit arbejde kommer fra LYST og KÆRLIGHED 

Normalt sker det stille uden information ganske enkelt ved at stoppe med at lave smykket, men jeg forstår på de forespørgsler jeg får, at i gerne vil vide det, så i har mulighed for at købe smykket, mens muligt

DERFOR, ER DET NU 🙌💃🏼💫 DU SKAL SHOPPE LØS

Jeg har ‘frigivet’ ALLE designs, og laver en gang for alle, uanset om jeg har det på lager, netop DET design du bestiller / vær derfor opmærksom på, at der kan være 14 dages fremstillingstid på forgyldte smykker

STADIG MULIGT lidt endnu MED GRATIS FRAGT

Have fun 😃

 

THE FINAL PHASE of my CLEAR OUT has started 💃🏼 Check out MAKING ROOM for the styles that from next week on will no longer be available

Once again I am starting a clear out of assortments available; I do this on a regular basis to make sure my work comes from Joy and Love

Make your pick NOW 💥 I have opened up for order of ALL designs right now, to give you the final chance to grab your favorites before my elimination starts / if not in stock I’ll make it especially for you; therefore be aware gold plated pieces might have 2 weeks production time⭐️

STILL POSSIBILITY OF FREE SHIPPING WORLD WIDE

To order the items in solid recycled bio gold email tina@tinahjelm.dk

Have fun😃