join Newsletter

no spam / rather you might have to remind me a new update is well due :)

No Thanks

 

NOW I bind ALL my work together - completely and whole

 

💥💥💥⚡️⚡️⚡️🙌🙌🙌💃🏼

 

Wether you choose a jewellery, a Feng Shui consultation or a Healing session with me I give you the possibility to connect with the part of you that holds your inner POWER . CALM . CLARITY .

 

Right from start THIS has been the core of my jewellery however it is first now through intensive energy work in myself I have got aware of this being the message / the gift for you in ALL my work - for YOU to CONNECT IN YOU❤️

 

/

 

NU er det afgjort💫 HELE mit virke bindes NU sammen, fuldstændig og helt

 

💥💥💥⚡️⚡️⚡️🙌🙌🙌💃🏼

 

KERNE/ FUNDAMENT - det er DET du forbinder dig med i mine SMYKKER, HEALING & FENG SHUI / muligheden for at komme i kontakt med den del af dig hvor der er RO . STYRKE . hvor du connecter med DIG i DIG, hvor du kan få KLARHED og dermed finde retning og handling

 

Mine smykker har lige fra start været forud for min bevidsthed / en kanal for mit budskab, men jeg er først nu gennem intensivt indre energiarbejde med bl.a Energy Flow Healing blevet bevidst om, at det er det, jeg tilbyder dig i ALT mit arbejde - en mulighed for at DU FORBINDER DIG, I DIG❤️